Vino meiden richten zich meer op Business Catering

Business Catering 

De kracht van Vino Link ligt bij het strak organiseren van Business catering. Bedrijfsborrel of netwerkavond, u kunt alles aan ons overlaten. Vino Link zorgt dat de bijeenkomst optimaal verloopt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Of het nu gaat om alleen de wijn, alleen personeel of de volledige catering, bij Vino Link kunt u terecht!  Wij organiseren wekelijks events voor onze opdrachtgevers. Dit varieert van een borrel in klein gezelschap tot een walking diner inclusief aankleding van het pand voor 450 man, u kunt een deel of alles aan ons uitbesteden!

                                    

                   

 

Levering op locatie
Wil u graag zelf alle organisatie doen, maar wel gebruik maken van onze producten? Dit kan ook! Wij hebben prachtige wijnen geselecteerd speciaal voor feesten en partijen. Naast het leveren van de wijn is het ook mogelijk om via ons bier, frisdranken en hapjes of een compleet diner op locatie te laten leveren.

Prive catering

Wilt u thuis een avond organiseren voor vrienden en familie? Ook dit organiseren wij graag voor u!

 

Wijnmeisje = een bijeenkomst zonder zorgen!

Een netwerkavond, borrel of feest zonder zorgen? Het is mogelijk om wijnmeisjes in te schakelen op feesten en partijen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten op de bijeenkomst die u organiseert optimaal verzorgt worden en kunnen alles vertellen over de wijn die er geschonken wordt.

Op uw eigen feest ook zelf optimaal genieten! U kunt ook de volledige organisatie uit handen geven aan Vino Link. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van kleine borrels tot grote bijeenkomsten. Mail via info@vinolink.nl voor een vrijblijvende offerte.

De wijnmeisjes zijn al in te huren vanaf € 23,95 per uur exclusief BTW. 

Voor een offerte op maat voor de volledige catering, maken wij graag een voorstel!

 

 

Geen commentaar.