Business Catering 

De kracht van Vino Link ligt bij het strak organiseren van een zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen uw bedrijfsborrel of netwerkavond tot in de puntjes zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten. Vino Link zorgt dat de bijeenkomst optimaal verloopt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Of het nu gaat om alleen de wijn, alleen personeel of de volledige catering inclusief een goede Chefkok en de aankleding van de locatie, bij Vino Link kunt u terecht!

Wij organiseren wekelijks events voor onze opdrachtgevers. Dit varieert van een borrel in klein gezelschap tot een walking diner inclusief aankleding van het pand voor 450 man, u kunt een deel of alles aan ons uitbesteden!

IMG_3117                          

                          

 

Levering op locatie
Wil u graag zelf de organisatie doen, maar wel gebruik maken van onze producten? Dit kan ook! Wij hebben prachtige wijnen geselecteerd speciaal voor feesten en partijen. Naast het leveren van de wijn is het ook mogelijk om via ons bier, frisdranken en hapjes of een compleet diner op locatie te laten leveren.

Mail naar info@vinolink.nl voor een vrijblijvende offerte.

Prive catering

Wilt u thuis een avond organiseren voor vrienden en familie? Ook dit organiseren wij graag voor u!

 

Wijnmeisje aanwezig betekend een bijeenkomst zonder zorgen!

Een netwerkavond of event zonder zorgen? Het is mogelijk om wijnmeisjes in te schakelen op feesten en partijen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten tijdens uw bijeenkomst optimaal verzorgt worden en kunnen alles vertellen over de wijn die er geschonken wordt.

Op uw eigen feest ook zelf optimaal genieten!
De wijnmeisjes zijn al in te huren vanaf € 23,95 per uur exclusief BTW.
Voor een offerte op maat voor de volledige catering, maken wij graag een voorstel!