Jong MKB-er Amsterdam

Dinsdag 7 juni heeft Stephanie Groenewegen van Vino Link de titel ‘Jong MKB’er Amsterdam 2011 gewonnen.

Hierdoor werd Stephanie een van de 5 genomineerde voor de verkiezing “Jong MKB’er van het jaar 2011″. Deze verkiezing werd op 21 juni gehouden in het Prinses Theater en Maaslounge Hal 4.1 in Rotterdam.

Tijdens deze verkiezing mocht Stephanie Groenewegen van Vino Link zich presenteren ten overstaan van een gerenommeerde jury, bestaande uit: ondernemer Annemarie van Gaal, directie voorzitter Rabobank Rotterdam Coert Beerman en voorzitter KvK Rotterdam Jos van der Vegt.

De presentatie van Stephanie ging van start doordat één van de wijnmeisjes de zaal in liep naar de heer Hendriks. De winnaar van vorig jaar was de dag voor de verkiezing jarig en het wijnmeisje bracht een geschenk naar de heer Hendriks namens Jong MKB om hem te feliciteren. Met de woorden: “En dit is het gezicht wat u wilt creëren bij uw klant!” kwam Stephanie het podium op. In een kwartier heeft ze een goed beeld gegeven over het bedrijf Vino Link en de toekomst van het bedrijf. Ook is ze ingegaan op een stuk kwaliteit, PR en personeelsbeleid in de toekomst. Aan het eind van de presentatie kwamen er van achter uit de zaal een aantal wijnmeisjes binnen om een hele bijzondere dessertwijn aan te bieden.

Stephanie is aan het eind van de avond niet naar huis gegaan met de titel Jong MKB’er van het jaar, maar de avond is erg succesvol geweest gaf ze aan. “Om dit mee te mogen maken is al heel bijzonder. Ik ben erg trots op de titel ‘Jong MKB’er Amsterdam’. Hierdoor en door de lovende woorden van de jury in het persoonlijke gesprek voel ik mij nog steeds een winnaar.” Na de presentatie heeft ze een gesprek met de jury gehad waarin de jury aangaf dat ze een geweldig bedrijf in handen heeft. De jury was erg onder de indruk en gaf aan dat ze zeker wisten dat ze nog veel over haar zouden gaan horen in de toekomst!

Youtube video

Geen commentaar.