Vino Link in de Media, lees hier alle berichten!

 

 

21-3-2013 Vino Link genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord Holland

Vino Link is een van de 10 genomineerde voor de Ondermemingsverkiezing Noord Holland. Op woensdagavond 24 april a.s. gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan om de beste onderneming van Noord-Holland te worden. Tijdens deze spectaculaire verkiezingsavond wisselen spanning en entertainment elkaar af. Theater Philharmonie in Haarlem vormt het podium van de feestelijke avond. Hier verzamelen de finalisten en de bezoekers zich op 24 april in feestelijke kleding voor de uitreiking van de felbegeerde titels én de publieksprijs. Meer informatie kunt u vinden op de website van de verkiezing: www.ovnh.nl

 

 

 

 

12-2-13 Interview met Stephanie van Vino Link in Libelle Nieuwscafé

Vorig jaar is Stephanie Groenewegen geïnterviewd voor een stuk in Libelle Nieuwscafé over ondernemen en eindelijk is het zover! Het stuk is uit en het was het wachten waard! Lees hier het interview op pagina 22 en 23 of koop de Libelle van februari in de winkel!

 

11-3-2013 Vino Link Booming

Voor Booming Amsterdam bezoekt Iens Boswijk, oprichtster van Iens.nl, samen met een bijzondere partner een inspirerende lunchlocatie. Dit keer gaat zij voor de businesslunch naar restaurant Merkelbach. Haar gast is Stephanie Groenewegen, oprichtster van Vino Link. Lees hier het interview:

Iens interviewt Stephanie Groenewegen van Vino Link bij Merkelbach

 

 

 

 

8-8-2012 Vino Link te gast bij Radio 1 / WNL

In de nacht van dinsdag 7-8 op woensdag 8-8 was Stephanie Groenewegen van Vino Link te horen op Radio 1 / WNL. Van 04:00 tot 05:00 uur was zij te gast in het radioprogramma “de wakkere ondernemer”, waar gesproken wordt over het ondernemerschap, de successen en de leerpunten. Luister via onderstaande link het programma terug!

Luister hier: Radio 1, de wakkere ondernemer

 

 

 

24-8-2011 Stephanie van Vino Link te gast bij BNR in Business.

Stephanie Groenewegen is op haar 23ste begonnen met ondernemen. Vino Link draait nu 1,5 jaar en nu al heeft Stephanie met dit bedrijf de prijs ‘Jong MKB’er Amsterdam’ gewonnen. BNR in Business heeft Stephanie in de studio uitgenodigd om te praten over het ondernemerschap. Het onderwerp van het programma was Powervrouwen.

Samen met Carmen Breeveld, een zeer succesvolle zakenvrouw, zijn diverse onderwerpen besproken over ondernemerschap en vrouwelijk ondernemen.

Terugluisteren:

Heeft u de uitzending gemist? Klink hier om de uitzending terug te luisteren.

25-5-2011 Jong MKB-er Amsterdam

Dinsdag 7 juni heeft Stephanie Groenewegen van Vino Link de titel ‘Jong MKB’er Amsterdam 2011 gewonnen.

Hierdoor werd Stephanie een van de 5 genomineerde voor de verkiezing “Jong MKB’er van het jaar 2011″. Deze verkiezing werd op 21 juni gehouden in het Prinses Theater en Maaslounge Hal 4.1 in Rotterdam.

Tijdens deze verkiezing mocht Stephanie Groenewegen van Vino Link zich presenteren ten overstaan van een gerenommeerde jury, bestaande uit: ondernemer Annemarie van Gaal, directie voorzitter Rabobank Rotterdam Coert Beerman en voorzitter KvK Rotterdam Jos van der Vegt.

De presentatie van Stephanie ging van start doordat één van de wijnmeisjes de zaal in liep naar de heer Hendriks. De winnaar van vorig jaar was de dag voor de verkiezing jarig en het wijnmeisje bracht een geschenk naar de heer Hendriks namens Jong MKB om hem te feliciteren. Met de woorden: “En dit is het gezicht wat u wilt creëren bij uw klant!” kwam Stephanie het podium op. In een kwartier heeft ze een goed beeld gegeven over het bedrijf Vino Link en de toekomst van het bedrijf. Ook is ze ingegaan op een stuk kwaliteit, PR en personeelsbeleid in de toekomst. Aan het eind van de presentatie kwamen er van achter uit de zaal een aantal wijnmeisjes binnen om een hele bijzondere dessertwijn aan te bieden.

Stephanie is aan het eind van de avond niet naar huis gegaan met de titel Jong MKB’er van het jaar, maar de avond is erg succesvol geweest gaf ze aan. “Om dit mee te mogen maken is al heel bijzonder. Ik ben erg trots op de titel ‘Jong MKB’er Amsterdam’. Hierdoor en door de lovende woorden van de jury in het persoonlijke gesprek voel ik mij nog steeds een winnaar.” Na de presentatie heeft ze een gesprek met de jury gehad waarin de jury aangaf dat ze een geweldig bedrijf in handen heeft. De jury was erg onder de indruk en gaf aan dat ze zeker wisten dat ze nog veel over haar zouden gaan horen in de toekomst!

Youtube video