After sales = de kurk waar auto-onderhoudsbedrijven op drijven!

Wilt u een keer wat anders geven dan een bloemetje? Een geschenk geven waar uw klant écht van gaat genieten op een bijzonder moment, zodat ook dan uw bedrijfslogo weer naar voren komt? Wij bezorgen schitterende geschenken op locatie.

 

De wijngeschenken

– Schitterende wijn van een exclusief wijnhuis (niet overal verkrijgbaar, alle landen en de Salentein-lijn mogelijk)
– Een uitgebreide wijnbeschrijving voorzien van uw logo
– Een wijn/spijs recept van Chef-kok V. Banning voorzien van uw logo

Het uitgebreide geschenk:
– Het uitgebreide geschenk bevat tevens een WineLife Magazine – Bij dit geschenk is het mogelijk om de deksel van de kist te bedrukken

De geschenken van Vino Link zijn al verkrijgbaar vanaf 8,95 exclusief BTW.
Als u een lager budget heeft, denken wij graag mee voor een passend geschenk.

 

 

Levering door wijnmeisjes

Het van groot belang om te weten of je klant tevreden is met de samenwerking en de aankoop. Daarom kunt u ook in de Automotive branche onze wijnmeisjes inschakelen! U geeft niet direct bij de aflevering van de auto een geschenk mee, maar twee weken na de aflevering komt er een wijnmeisje bij de klant thuis of op kantoor om het geschenk te brengen.

 

 

“Nogmaals van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Wij hopen dat u tevreden bent over de samenwerking. Zijn er nog vragen en/of bijzonderheden naar boven gekomen afgelopen week waar wij u bij zouden kunnen helpen?”
Na de levering zal het wijnmeisje aan u doorgeven welke klanten ze bezocht heeft en tevens hoe de reacties waren. Zo heeft u goed inzichtelijk welke klant u moet benaderen om eventuele vragen te beantwoorden.

Er gaat al een wijnmeisje op pad vanaf € 34,95 exclusief BTW binnen een straal van 20 km vanaf Amsterdam.
Voor een groter werkgebied of andere wensen, maken wij graag een offerte op maat voor u.